Pepernotendiscussie verdient een deadline

pepernotenHet was nog geen september of de pepernoten lagen alweer in de schappen van de AH XL in Ede. Het duurde dan ook niet lang of de term ‘zwarte piet’ verscheen zwart op wit in de krant.
Terwijl ik ’s ochtends nog zonder jas wegfietste, verwerkte de redactie in 4 weken tijd bijna 30 zakken pepernoten. Intussen meldde de eerste boze lezer zich, want waarom wordt er nou alweer gekopt met zwarte piet? Die gast is toch zwart door de schoorsteen?

Deze blog is te lezen op de website van de Gelderlander en werd op 12 oktober gepubliceerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>